Butiksformidling.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Butikslokale til leje i Vanløse

87 m2 butik i Vanløse til leje

Butik til leje i 2720 Vanløse

⭐️UNIK FRISØR- OG NEGLESALON TIL AFSTÅELSE.!⭐️

Drømmer du om at starte din egen frisørforretning? Så har jeg det perfekte tilbud til dig! En skøn, hyggelig og virkelig charmerende frisør- og neglesalon er til leje. Med en unik placering på Jyllingevej 32 i Vanløse. Dette er en fantastisk mulighed for dig, der ønsker at drive din egen salon i et populært område.

Lokalerne er totalrenoverede tilbage i november 2019, hvilket betyder, at du får en moderne og indbydende salon med et stort kundepotentiale. Med blot 5 minutters gang fra Vanløse station og metro er beliggenheden yderst attraktiv. Der er også gratis parkeringspladser lige uden for døren, og busserne holder kun 100 meter fra salonen. Dette gør det nemt for dine kunder at besøge dig.

Salonen strækker sig over 87 kvadratmeter og inkluderer et køkken, et toilet og to behandlerrum. Der er også en tilhørende kælder til opbevaring. Med en husleje på 11.000 kr. inklusive vand og varme får du virkelig meget for pengene. I afståelsesprisen er depositum samt alt inventar, som en frisørsalon behøver inkluderet. Prisen på dette er 175.000 kr. Du kan derfor starte din forretning, uden at skulle bekymre dig om ekstra omkostninger.

Med lokalerne følger også muligheden for at ansætte en erfaren frisør med den 4 årig uddannelse og med mere end 15 års erfaring. Denne frisør har ekspertise inden for herre- og dameklip samt farvning. Ved at ansætte denne frisør får du ikke kun en dygtig og st...