Butiksformidling.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Butikslokale til leje i Vamdrup

230 m2 andet i Vamdrup til leje

Kontor/klinik/showroom til leje i Vamdrup ved Kolding

Lejemålet er beliggende centralt i Vamdrup, mellem Vejen og Kolding. Med facade ud til en af Vamdrups hovedgader få hundrede meter fra stationen, er lokalerne velbeliggende.

Lejemålet er på 230 kvm og består af et stort åbent butiks-/kontorlokale, en bankboks, 2 mindre lyse kontor/mødelokaler, arkivrum, kantine, 2 toiletter og et kopirum.

Lokalerne vil kunne anvendes som butikslokaler, kontor, klinik eller showroom. Det har tidligere været anvendt som en bankfilial, men rummer et utal af muligheder.

Der er både en indgang fra hovedgaden for de gående kunder, mens der er parkering lige ved siden af bagindgangen.

Ad hovedindgangen fra Østergade kommer man direkte ind i det store åbne butiksrum. Herfra har man indgang til bankboksen og det ene kontorrum. Det er muligt at gøre facade vinduer ud til Østergade større, hvis man ønsker udstillingsvinduer.

I den bagerste del af lejemålet har man to toiletter, kopirum, arkiv, garderobe på venstre side, mødelokale på højre side og kantine/frokostrum i bunden.

Der er ventilation i loftet, der gør indeklimaet behageligt at være i.

Fri parkering ved bagindgangen til lejemålet.