Butiksformidling.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Butikslokale til leje i Hjørring

603 m2 butik i Hjørring til leje

Moderne storbutik på Hjørrings bedste placering

Optimale tilkørselsforhold og masser af gratis P-pladser lige uden for døren og nabo/genbo til Maxizoo, Boxit, T Hansen, HIFI Klubben, Garant, Børnetøjs-, sports- og møbelforretninger m.v. hvilket skaber et attraktivt kundeflow. Butikken har Hjørrings bedste placering i nybygget butikscenter lige i rundkørslen Frederikshavnsvej/Ringvejen/Hirtshalsvej.

Butikken har et stort præsentabelt glasparti, vinklet mode Frederikshavnsvej/Ringvej, med mulighed for en flot og synlig skiltning.

Det 603 kvm store lejemål er udnyttet optimalt med et stort, regulært rum, hvor lejer har frihed til at løbende at variere fordelingen mellem salgslokale og lager. Dertil kommer et mindre køkken, pænt toilet/bad og selvstændigt kontor.

I bunden af lejemålet er der adgang til vareindlevering via store dobbeltdøre ud til rummeligt areal med god plads til varelevering og personaleparkering.

Indflytningsklart og meget flot istandsat med bl.a. energibesparende LED-belysning.