Butiksformidling.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Butikslokale til leje i Kolding

340 m2 butik i Kolding til leje

Indflytningsklar butik - 340m2 - Optimal synlighed

Butikslokale til leje i Kolding – Vejlevej 359 Velkommen til dette nyistandsatte butikslokale på 340 m2, beliggende med en fantastisk eksponering mod Vejlevej. Her får du en unik mulighed for synlighed med fremragende skiltning direkte ud til vejen. Her får du:

  1. Butik – 340 m2
  2. Optimal eksponering og synlighed
  3. Lyst og indbydende lokale
  4. Parkeringspladser til kunder – 45 styk
  5. Attraktive tilkørselsforhold – Tæt ved motorvejsafkørslen Brandrupdam

Eksponering og Synlighed: Med en optimal placering ved motorvejstilslutningen i Bramdrupdam er dette lejemål et synligt landemærke. Ejendommen har en moderne facade, der sikrer maksimal synlighed og tiltrækker potentielle kunder. Alsidige Anvendelsesmuligheder: Det indbydende lejemål er velegnet til en bred vifte af formål og erhverv. Med sin rummelighed og fleksible indretning egner det sig særligt godt til salg af udsalgsvarer og andre pladskrævende formål. Indbydende og Lyst: Det nyistandsatte lejemål præsenterer sig indbydende og smagfuldt, med nye facader og fine indgangspartier. De store vinduer ud mod Vejlevej og parkeringspladsen sikrer masser af naturligt lys, hvilket skaber en venlig og indbydende atmosfære. Kundeparkeringsmuligheder: På ejendommens parkeringsplads, lige ved lejemålets indgang, er der gode kundeparkeringsmuligheder. Med plads til omkring 45 bil...