Butiksformidling.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Butikslokale til leje i Kolding

3357 m2 butik i Kolding til leje

Attraktivt lejemål med facade ud mod Vejlevej

Hermed udbydes et spændende lejemål på Vejlevej 162, Kolding med facade direkte ud mod den trafikerede Vejlevej, som har ca. 20.000 forbipasserende trafikanter hver dag, hvorfor denne markante placering gør lejemålet yderst attraktivt.

Lejemålet består af 2.957 kvadratmeter butiksareal i to plan samt 400 kvadratmeter der er velegnet til lager. Lejemålet entreres med en stor flot glasfacade, som samtidig giver lokalerne et godt lysindfald og generelt fremstår lejemålet præsentabelt og lyst. Lejemålets stueetage består af et regulært butikslokale og det er i forlængelse heraf, at lejemålet har et areal, der er velegnet til lager eller en forlængelse af det eksisterende butikslejemål.

Fra hovedindgangen er der direkte adgang til 1. salen via en stor flot trappe. På 1. salen er der ligeledes godt lysindfald fra de store facadevinduer, som giver gode rammer for indretningen på 1. salen.

Med en beliggenhed direkte ud til Vejlevej, er her virkelig tale om en særdeles god facadeeksponering og ligeledes bør det nævnes, at lejemålet er beliggende i et erhvervskompleks med stærke nabolejere som Rot Punkt Køkkener, Sparekassen Kronjylland og My Home.

Herudover er lejemålet beliggende cirka 500 meter fra Kolding Storcenter, som årligt besøges af cirka 6 mio. kunder og tiltrækker et stort udbud af kunder fra Øst- og Sønderjylland. Foran lejemålet er der gratis parkeringspladser og lejemålet har gode og nemme tilkørselsforhold via en af Koldings ho...