Butiksformidling.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Butikslokale til leje i Århus C

210 m2 butik i Århus C til leje

Eksklusivt butikslejemål

Vi er nu klar til at udleje det sidste og mest bynære butikslokale ud i SHIP på Aarhus Ø. Lejemålet består af et regulært butikslokale, samt et personalerum med tekøkken og eget toilet. I baglokalet er der mulighed for kontorplads eller opbevaring. Lejemålet overtages med grå epoxygulve, mørke troldtektlofter, som bidrager til god lyd og godt indemiljø, samt fine betondetaljer.

Ejendommen rummer i alt 202 højkvalitets ejerlejligheder. I stueplan er der indrettet 11 erhvervslejemål, hvoraf fire lejemål allerede er udlejet og to reserveret. I de allerede udlejede lejemål finder man gourmetrestauranten Grehlin, Restaurant Havnær med socialdining koncept, den kosmetiske og plastikkirurgiske klinik Lift samt livsstilsbutikken Wo Clé, der sælger herre- og dametøj samt boliginteriør.

Med sin nære placering til bugten er vandsport i alverdens afskygninger blevet en del af bydelens gadebillede – hverdage som weekender. Nationale og internationale events og konkurrencer er derfor også en del af bydelens maritime DNA. Bydelen bruges dog også i stor stil til hygge og afslapning og besøges årligt af tusindvis af mennesker.