Butiksformidling.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Butikslokale til leje i Frederiksberg C

376 m2 butik i Frederiksberg C til leje

Butik til leje på 1850 Frederiksberg C

Velkommen til denne smukke, nyistandsatte butik midt på Frederiksberg. Lejemålet ligger på Gammel Kongevej i en flot rødstensejendom fra 1914. Butikken har en sublim beliggenhed på et hjørne, hvilket gør den meget synlig og de store vinduer, på begge sider af ejendommen, giver et fantastisk lys og perfekte udstillingsmuligheder.

Lejemålet er på i alt 376 m², fordelt på ca. 146 m² butik og 230 m² kælder. Lejemålet er af tidligere lejer blevet opdateret og fremstår derfor moderne, men stadig charmerende. Her er lyst, rummeligt og højt til loftet.

Stueetagen er indrettet med et stort salgslokale mod gaden, samt et mindre salgslokale mod gården. Herudover findes der toilet og tekøkken i stueetagen.

Der er etableret en stor bred trappe fra stueetagen til kælderen, hvor der ligeledes kan udstilles varer, samt etableres lager.

Der er grundbelysning i lejemålets lofter.

Ejendommen ligger på hjørnet af Gammel Kongevej og Sankt Thomas Allé, kun 100 meter fra Værnedamsvej, hvilket betyder, at her får du en af de absolut bedste butiksadresser i byen.

Der er mange kunder på gaden dagen lang, og langs Gammel Kongevej er der korttidsparkering, hvilket sikrer en konstant udskiftning af biler, men også gør det nemt for kunderne at holde ind og gøre sine indkøb.

Nabobutikkerne i området er den kendte møbelbutik Anton Dam, Svane Køkkener, FDB Møbler, forskellige frisører og optikere og mange flere specialf...